Innkallingsbrev

Innkalling til undersøkelse hos Øre-Nese-Hals lege

Stavanger Øre-Nese-Hals
Lars Hertervigs gate 5
4005 Stavanger
Telefon: 51 88 35 00
http://www.stavangeronh.no

Du har fått time hos øre-nese-halsspesialist Elin-Johanne Katle, Stavanger Øre Nese Hals.

Vi holder til på motsatt side av gaten for Herbarium kjøpesenter (tidligere Straensenteret).
OBS!  Inngangen fra gatenivå er i 4. etasje, og derfra går du ned til 3. etasje!

Det er gode parkeringsmuligheter i p-hus til Herbarium kjøpesenter eller Posten, og det er handikapparkering like utenfor klinikken.

Bruker du tabletter mot allergi og skal ta allergi test som del av konsultasjonen, ber vi om at du unngår å ta disse medikamentene 3-4 dager før du kommer til timen. Føler du at du ikke kan være uten tabletter, ta kontakt med oss.

Egenandel for konsultasjonen betales med bankkort i vår terminal.

Dersom timen ikke passer, vennligst ta kontakt på telefon 51883500, så finner vi en ny time til deg. Avbestilling må skje senest 24 timer før avtalen, ubenyttet time blir belastet. 

Smittevern

Ved symptomer på forkjølelse som kan mistenkes å være koronarelatert skal du ikke komme til avtalt time. Dette gjelder også om du har vært i kontakt med noen i karantene. Beskjed kan gis via telefon eller epost dersom du ikke kommer. Ta også kontakt med oss dersom du er i tvil om du skal komme.

For å redusere smitterisikoen ønsker vi færrest mulig personer inne på kontoret samtidig, du kan derfor ikke ha med pårørende (unntak for barn). Ikke kom mer enn 5 min før timen.

Alle skal bruke rent munnbind. Dersom du har glemt munnbind, får du kjøpt hos oss.

Hold avstand og ta på minst mulig. Vennligst la mobiltelefon ligge i lomme/væske etter at du har spritet/vasket hender hos oss.
Vi ber om at alle viser hensyn, tar ansvar og følger smittevernreglene.

Vi beklager ulempen dette medfører for deg. For oppdatert informasjon om smittesituasjonen vises til Folkehelseinstituttets (FHI) sine nettsider

Av hygieniske årsaker ber vi om at du kommer i sivilt tøy eller rent arbeidstøy. 

Vel møtt!

Med vennlig hilsen
Elin-Johanne Katle 
Stavanger Øre Nese Hals